en ,

Forever Joves T-14 P-29

En el programa número 29 de la temporada 14 del “Forever Joves” deRàdio Sant Boi @radiosantboi  us convidem a sintonitzar el proper 7deRàdio @7deradio  el  divendres 3 de maig a les21:00  hores i  la seva repetició el dissabte 4 de maig a  les 10 hores, entrevistarem al cantant, compositor i productor 

🌟LAUREN JORDAN🌟 @laurenjordan_oficial. 

Lauren Jordán, el músic de Sant Boi, ens va presentar la projecció del documental ROCK AND ROLL I LES MALES COMPANYIES a Les Muses  el passat dissabte 27 d’abril a les 18 hores. 

Amb totes les entrades esgotades des de fa mesos, els diners recaptats aniran destinats a l’associació Sanfilippo. @sanfilippobarcelona. A la taula de col·loqui ens acompanyaran Paco Sánchez (Radio Sant Boi), Reyes Torío (Dinamita pa los pollos), Fernando Lavado Villanueva Fernil (Gatos Locos), Belen Zafra Garcia de l’associació, i Lauren Jordan @reyestorio Reyes Torío @fernandovillanueva. 

També ens va presentar el seu últim disc titulat Un as bajo la manga, Maquetas, Rarezas y Otras Joyas compost per 19 cançons. 

Vam parlar amb el músic

🌟 SUCO BLUE🌟 @suco_blue

Suco Blue membre de la banda valenciana BLUE MOON que ens va presentar el disc Antologia en directo, un doble disc amb 31 cançons des de 1979, celebrant 45 anys de rock and roll produït per Lauren Jordan.

Aquest programa és altament recomanat i  serà un esdeveniment excepcional. No t ho pots´perdre!

Prepara’t per a un programa que promet ser espectacular!

T’espero tots els divendres a l ’emuissora de Ràdio Sant Boi a les 19 hortes i també podeu recuperar el programa a la web del’emissora:enacast.com

#radiosantboi#foreverjoves#entrevista#radio#music#musica #yosoyradiosantboi#josocradiosantboi#todovaasalirbien#pasionporlamusica.

#7deradio@7deradio

Escrit per Paco Sánchez

Forever Joves T- 14 P-28

Veniu al Lila Fest!