en ,

Trobada BCN Ciutat Diversa 2023

Una jornada festiva i reivindicativa per mostrar, compartir i gaudir la diversitat de la ciutat de Barcelona.

El Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB) i les entitats que el conformen tenen el plaer d’anunciar la celebració de la Trobada BCN Ciutat Diversa, una diada festiva i reivindicativa adreçada a tota la ciutadania amb l’objectiu de mostrar, compartir i gaudir de la diversitat de la nostra ciutat. Aquest emocionant esdeveniment se celebrarà el proper 5 de novembre al Passeig de Lluís Companys.

Amb el tema central d’aquest any centrada en “Joves d’origen divers a Barcelona,” aquesta Trobada ressalta una realitat relativament nova però cada cop més influent en la nostra ciutat. La diversitat és un dels trets distintius de Barcelona, i aquesta Trobada vol destacar l’aportació i les experiències úniques que els joves d’origen divers aporten a la nostra comunitat.

Com cada any, l’escenari i els diferents espais i carpes estaran plens d’activitats emocionants que segurament capturaran l’atenció de tots. Entre les activitats previstes es troben tallers, xerrades, exposicions, desfilades i jocs tradicionals, tant per a infants com per a adults. A més a més, la Trobada inclourà una biblioteca vivent i la lectura d’un manifest que celebra la diversitat i promou la inclusió.

Aquest any, la Trobada BCN Ciutat Diversa presenta una novetat emocionant: un set de ràdio on la xarxa de ràdios comunitàries de Barcelona emetrà programes en directe en què es realitzaran entrevistes a entitats del Consell i es debatrà sobre temes com la migració, la interculturalitat i l’antiracisme. Aquesta iniciativa proporcionarà una plataforma per a un diàleg ric i constructiu.

El programa complet de la jornada, amb totes les activitats que es duran a terme al llarg del dia, es pot consultar a aquest enllaç.

Ràdio Associa’t a BCN Ciutat Diversa serà una part fonamental d’aquesta celebració. De les 11:00 a les 18:00 h, aquesta iniciativa, construïda en col·laboració amb les ràdios associatives, donarà veu a les entitats que participen a la Trobada BCN Ciutat Diversa. El projecte està coproduït pel Consell d’Associacions de Barcelona, Espai Torre Jussana, la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i diverses ràdios de caràcter comunitari i associatiu, com Ràdio Somos Fedelatina, Ràdio Farró, Boca Ràdio, Gran Via Ràdio FM, El Megafono Pah, 7deRàdio, Mujeres Pa’Lante i Fundació Babel Punto Encuentro.

Tots sou convidats a unir-vos a aquesta celebració de la diversitat de Barcelona, una oportunitat per aprendre, compartir i gaudir de les diferents cultures i perspectives que enriqueixen la nostra ciutat. Us hi esperem amb càlides benvingudes i una gran dosi de diversió i aprenentatge.

Mantingueu-vos atents a les xarxes socials i al lloc web oficial de la Trobada BCN Ciutat Diversa per a més informació i actualitzacions. La diversitat és la nostra força, i junts celebrem-la a Barcelona.

Forever Joves T14 – P6

Tothom ho sap tot #2 – ELS NENS PRODIGI