en

Babalu Band Omple de Swing Nadalenc el Teatre Cúpula Arenas Barcelona

El grup musical presenta “Swing for Christmas”, un espectacle que captura l’esperit festiu amb ritmes elegants i ballables

Aquest divendres, 8 de desembre, a les 19:00 hores, el Teatre Cúpula Arenas Barcelona acollirà un espectacle únic amb l’esperit nadalenc, gràcies a la Babalu Band i el seu show “Swing for Christmas”. Aquesta formació musical valenciana oferirà una experiència única, fusionant els encantadors ritmes del swing amb la màgia de la temporada de festes.

El públic tindrà l’oportunitat de submergir-se en un viatge musical que recorrerà clàssics nadalencs com “Jingle Bells” i “White Christmas”, així com altres favorits interpretats per icones com Frank Sinatra i Bing Crosby. Amb un toc modern, inclourà èxits com “All I Want for Christmas is You” de Mariah Carey i “Last Christmas” de Wham!.

L’espectacle, més enllà de la música, incorporarà la presència d’invitats especials com Santa Claus, Rudolph i Frosty, aportant històries emotives que faran que grans i petits gaudeixin d’una experiència encantadora.

Babalu Band, composta per sis músics virtuosos amb formació jazzística i el trío vocal femení estilós The Croquettes, captivarà l’audiència amb el seu swing elegant i contagiant.

Les entrades per a “Swing for Christmas” estan disponibles a través de aquest enllaç. No us perdeu aquesta oportunitat de viure la màgia del Nadal amb un toc de ritme i elegància.

Forever Joves T-14 P-11

Pánico en la Sala 332