Dimecres
15:00h a 17:00h

Programa de Ràdio setmanal que repassa els èxits que més mouen als nostres oients

Presentat per Otty Deejay

Uneix-te a nosaltres en un emocionant viatge musical per tot el continent europeu amb “MegaTop Interactiu”, el programa de ràdio setmanal que et porta els èxits que estan movent tot Europa.

Presentat pel carismàtic locutor Otmar Shuster, afectuosament conegut com a ‘Oti DJ’, aquest programa és la teva finestra al món de la música europea més calenta i vibrant. Cada setmana, Oti DJ ens submergeix a la llista dels èxits més grans de tot Europa, destacant les cançons que estan dominant les ones i els cors dels oients.

Com s’elabora aquesta llista? Otmar Shuster ens explica que es basa en el mercat discogràfic i els gustos dels nostres oients. El resultat és una tria de les cançons més emocionants i destacades que representen la banda sonora d’Europa en aquell moment.

Però això no ho és tot. Durant cada programa, Oti DJ et porta les últimes novetats i els temes més candents que estan sonant a les principals emissores de ràdio de tot el continent. Si tens una cançó en ment que vols escoltar, no dubtis a visitar Tus20.com i fer-nos la teva sol·licitud!

MegaTop Interactiu és molt més que una llista d’èxits; és una experiència musical interactiva. Uneix-te a nosaltres i descobreix les cançons que fan bategar el cor d’Europa. Estàs llest per submergir-te al so d’Europa?

Sintonitza amb nosaltres i prepara’t per moure’t al ritme dels èxits europeus més emocionants.

“MegaTop Interactiu”: on la música uneix continents.

Presentat per Otmar Shuster, ‘Oti DJ’.