Dilluns a Divendres
17:00h a 18:00h

Soul, r&b, funk, neo soul, entre d’altres el smooth jazz és en la música inspiració amb pinzellades de so que promouen la comprensió mútua i la tolerància des de sons ambient al més groove

Presentat per AB Serrano

Sintonitza’ns a “Time Of Party Sound (TOP Sound)”, el programa de ràdio que et porta en un viatge musical ple de festa i diversitat de sons. Presentat pel talentós AB Serrano, aquest espai és on la música és una invitació a celebrar i unir, promoure la comprensió mútua i la tolerància a través de ritmes que van des de l’ambiental fins al més groove.

AB Serrano, també conegut com Radio Deejay, és el director i presentador dels Radio Shows “Time of Party”, i la seva experiència en la música i l’entreteniment l’ha convertit en un nom destacat en l’escena musical. Amb cinc anys de carrera musical a les cabines i tres a les ràdios de Castella-la Manxa, ha portat l’experiència de la festa i la música a milers de persones.

Amb arrels murcianes que li proporcionen un sentit innat de la festa i una profunda connexió amb Castella-la Manxa, AB Serrano aconsegueix una barreja meravellosa per fer-te gaudir tant a la sala com a l’hora de la nostra ràdio amb el seu programa “Time of Party Sound”. Aquí, els sons comercials de gèneres com House, Dance, Electrònic i fins i tot Latin es combinen a la perfecció per crear un ambient de festa incomparable.

Però això no és tot, també dediquem una secció especial a la música del passat, un viatge de sentiments a través dels sons que han marcat èpoques i generacions.

Així que, si busques una experiència musical que et faci moure els peus i celebrar la diversitat a través de la música, no busquis més. Sintonitza “Time Of Party Sound (TOP Sound)” i prepara’t per a una festa musical que et farà ballar i gaudir.

“Time Of Party Sound (TOP Sound)”: on la música és festa i la diversitat és la norma.