Dilluns a Divendres
14:00h a 15:00h

Presentado por Santi Abellán

Presentat per l’aclamat DJ Santi Abellán, nascut a Burgos però madrileny d’adopció des dels 8 anys, Non Time Radio Show és la teva butlleta d’entrada a un món musical inoblidable.

Santi Abellán és un dels DJ més demandats de la capital, i la seva passió innegable és el Deep House i la música dels 90s. Però no us deixeu enganyar, aquest autèntic “tot terreny” de l’escena musical domina qualsevol estil, i és un mestre en la lectura de pistes que faran que els teus sentits es despertin.

Amb més de 25 anys a la cabina, la seva trajectòria és llegendària. Ha deixat la seva empremta en sales emblemàtiques i ha col·laborat amb els millors grups de la nit madrilenya, des del Grup Moby Dick fins al Grup Penélope, passant pel Doblón, Copèrnic, La Siesta (Cats) i la seva residència actual al grup Suéltate.

La seva llista d’actuacions a discoteques és impressionant: Sala Arena, Marmara, Vog, Ancora, Kharma són només alguns dels llocs on ha deixat la seva empremta. Les sessions NON TIME, WE LOVE THE 90S i LA MEGASESSION són una experiència musical que et transportarà a través de dècades d’èxits i ritmes memorables.

A Non Time Radio Show, Santi Abellán et porta en un viatge musical únic. Descobreix i redescobreix els èxits dels 80’s, 90’s i 2000 d’una manera que mai no havies experimentat abans. Cada episodi és una oportunitat per explorar la riquesa de la música dèpoca i sentir la passió de Santi per la música.

Així que, sintonitza amb nosaltres i prepara’t per a una experiència musical que et farà moure els peus i rememorar els moments més memorables de la teva vida.

Non Time Radio Show: on la música atemporal cobra vida a cada nota!

Contacta amb nosaltres!

nontimebysantiabellan@hotmail.es