Tots els Dijous
22:00h a 23:00h

On el Smooth Jazz es troba amb la inspiració i la unitat a través de la música

Con Cipri Pernas y Sílvia Raposo

Sintonitza amb nosaltres a “Smooth Jazz Sitges”, el programa de ràdio que et submergeix a l’apassionant món del Smooth Jazz i més enllà. Presentat pels talentosos Cipri Pernas i Sílvia Raposo, aquest és un viatge musical on l’ànima es troba amb melodies poderoses i la inspiració es converteix en la banda sonora de la teva vida.

El Smooth Jazz és el cor del nostre programa, però la nostra música també inclou gèneres com el Soul, R&B, Funk, Neo Soul i més. Cada nota, cada acord i cada melodia se seleccionen amb compte per promoure la comprensió mútua i la tolerància. Des de sons ambientals fins a ritmes groove, cada cançó és una invitació a la reflexió i l’harmonia.

A “Smooth Jazz Sitges”, no només celebrem la música, sinó també als qui la creen. Rendim homenatge a tots els artistes que utilitzen la música com una eina per trencar barreres, promoure la igualtat, la pau i la unitat, i fomentar el diàleg intercultural. La música és per a nosaltres una manera de llibertat d’expressió i una font d’inspiració constant.

Ens esforcem per mantenir un contacte directe amb els artistes que formen part de la nostra selecció musical per estar al corrent del seu treball i promoure’n l’art i el missatge. A més, busquem sumar propostes, experiències i idees que inspirin i suggereixin oportunitats per construir un present millor a través de la música i la inspiració.

Així que, si busques una experiència musical que elevi l’esperit i fomenti la unitat i la comprensió, no busquis més. Sintonitza “Smooth Jazz Sitges” i deixa’t portar per les melodies que construeixen ponts entre les persones i les cultures.

“Smooth Jazz Sitges”: on la música es converteix en inspiració i unitat.

.