Divendres
20:00h a 21:00h

Presentat per Helena Soriano

“Viernes con Lilith” és un magazine setmanal que s’emet cada divendres de 20:00 a 21:00 hores. Aquest programa gira entorn de temes relacionats amb l’educació, el creixement personal, les tècniques d’autoajuda i altres assumptes que es consideren importants en la vida quotidiana. La sèrie de programes explora qüestions diverses i ofereix informació, consells i punts de vista sobre com afrontar els reptes i les oportunitats de la vida moderna.

Cada episodi de “Viernes con Lilith” presenta convidats especials que comparteixen els seus coneixements, experiències i perspectives en àmbits com l’educació, la salut mental, el desenvolupament personal, la psicologia, les relacions i molts altres. Aquests convidats poden ser professionals experts en els seus respectius camps o persones que han tingut experiències rellevants per compartir.

El programa busca oferir als oients informació útil i consells pràctics per millorar la seva qualitat de vida, resoldre problemes i fer front als reptes quotidians. També promou l’aprenentatge continu i l’exploració de temes que poden ser d’interès per a una àmplia audiència.

En resum, “Viernes con Lilith” és una oportunitat per explorar qüestions rellevants per al benestar i el creixement personal, oferint una varietat de perspectives i consells per ajudar els oients a viure una vida més satisfactòria i significativa.

Últim programa

Viernes con Lilith – Programa Inaugural: La Educació en l’Era Digital

Aquest és el programa inaugural de “Viernes con Lilith,” una sèrie de magazines setmanals que se centren en l’educació, el creixement personal i les tècniques d’autoajuda. Aquest programa es transmet els divendres de 20:00 a 21:00 hores i busca explorar temes rellevants en l’educació i el desenvolupament personal en l’era digital. En aquest primer episodi, […] Més

Tots els Programes

Altres informacions