Dissabtes i diumenges
14:00h a 17:00h

Programa de Ràdio setmanal que repassa els èxits que més mouen el Continent Europeu

Presentat per Otty Deejay

Prepara’t per a un emocionant viatge musical durant 3 hores amb “MegaTop 30 Cuenta Atrás”, el programa de ràdio setmanal que et porta les 30 cançons que estan fent vibrar tot Europa.

Presentat pel carismàtic locutor Otmar Shuster, conegut com a ‘Oti DJ’, “MegaTop 30 Cuenta Atrás” és la teva finestra a les melodies que estan dominant les llistes d’èxits a tot Europa. Cada setmana, Oti DJ ens submergeix a la llista dels 30 èxits més grans, destacant les cançons que estan marcant tendència i conquerint cors al continent.

Com s’elabora aquesta llista? Otmar Shuster ens explica que es basa en el mercat discogràfic i els gustos dels oients a Europa. El resultat és una selecció de les cançons més emocionants i destacades que representen la banda sonora del continent en aquell moment.

Però això no ho és tot. Durant cada programa, Oti DJ et porta les darreres novetats i els temes més candents que estan sonant a les principals emissores de ràdio de tot Europa. Si tens una cançó en ment que desitges escoltar, no dubtis a fer-nos la teva sol·licitud!

“MegaTop 30 Cuenta Atrás” és molt més que una llista d’èxits; és una experiència musical interactiva. Uneix-te a nosaltres i descobreix les cançons que fan que Europa es mogui al ritme de la música més emocionant. Estàs llest per explorar els sons que uneixen el nostre continent?

Sintonitza amb nosaltres i prepara’t per gaudir de les 30 cançons més reeixides d’Europa en un sol lloc.

“MegaTop 30 Cuenta Atrás”: on la música uneix continents.

Presentat per Otmar Shuster, ‘Oti DJ’.