Dimecres
20:30h a 21:00h

Presentat per Israel Gordón

Us donem la benvinguda a “Radiofonía”, el programa de ràdio de l’Associació TEADIR, on els propis joves amb espectre autista agafen els microfons. Aquesta entitat sense ànim de lucre va ser creada l’any 2010 per pares, mares i familiars de persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). Actualment, l’associació compta amb unes 160 famílies connectades a través de tres seus a Sant Boi de Llobregat, Barcelona i Terrassa.

En “Radiofonía”, els protagonistes son els joves amb espectre autista on agafen els microfons per expressar les seves inquietuds, pensaments i emocions. Aquest programa és l’espai per compartir les seves històries i reflexionar sobre els temes que els importen. Comptem amb la col·laboració de l’Israel Gordón, qui ens ajuda a donar sentit i cohesió al programa.

A través d’aquest espai de ràdio setmanal, els joves comparteixen les seves experiències, preocupacions i alegries. Expliquen les seves històries i reflexionen sobre els temes que els importen. Acompanyats d’experts i convidats especials, exploren qüestions relacionades amb l’autisme, com la comunicació, la teràpia i les relacions socials.

L’autisme continua sent un enigma per a molts, especialment quan es tracta de les dificultats que els joves amb espectre autista experimenten per connectar amb els altres. “Radiofonía” creu fermament en l’ús de diverses aproximacions educatives i terapèutiques per abordar l’autisme i treballa incansablement per assegurar que la perspectiva dels joves amb espectre autista estigui representada tant a nivell social com polític.

Amb “Radiofonía”, aspiren a proporcionar informació, suport i inspiració per a les famílies afectades per l’autisme i per a tota la comunitat. Amb una visió positiva i un profund compromís, busquen que els joves amb espectre autista trobin el seu lloc al món i visquin vides plenes. Aquest programa és més que un espai de ràdio; és una finestra oberta a la diversitat i una font d’inspiració per a tothom que vol conèixer millor l’autisme i la seva comunitat.

Us convidem a sintonitzar “Radiofonía” i unir-se a aquesta conversa enriquidora protagonitzada pels propis joves amb espectre autista. Gràcies per escoltar i ser part de la comunitat de l’Associació TEADIR.

Últim programa

Contacta amb nosaltres!

radiofonia@7deradio.cat

www.7deradio.cat/radiofonia

Tots els Programes