Dissabtes i Diumenges
de 08:00 a 10:00

Presentat y dirigit prr Israel Gordón

 

Us donem la benvinguda a “LA PERIFÈRIA”, el nostre programa de ràdio que s’emet els caps de setmana de 8 a 10 del matí. Aquest programa està dirigit i conduït per l’Israel Gordón i compta amb una vintena de col·laboradors i col·laboradores que et portaran una visió irreverent, multicultural i oberta al món.

A “LA PERIFÈRIA,” t’ajudarem a estar al dia de les últimes novetats culturals, musicals, esportives i locals. No et perdis el nostre esmorzar ple de somriures i la diversitat que ens fa únics a la comarca del Baix i del Barcelonès. Estàs preparat per aquesta experiència sonora diferent?

El nostre programa està format per seccions i col·laboradors que, tot i que han de donar compte a les autoritats, són bona gent. Tindrem entrevistes amb personatges de renom, seccions de televisió, tertúlies del cor, música i, com no podria ser d’altra manera, una ració doble d’actualitat.

Uneix-te a nosaltres cada cap de setmana i comparteix aquest viatge sonor i cultural ple de sorpreses. Gràcies per escoltar “LA PERIFÈRIA.”