A l'espera

Presentat per Brahim Abarkhan

Els dissabtes prepara’t per submergir-te en una experiència única a “La Tarda amb Brahim Abarkhan”, el programa de ràdio que et porta a un viatge fascinant per l’actualitat des de la perspectiva d’una persona marroquina a Europa.

Presentat pel carismàtic Brahim Abarkhan, aquest programa us convida a explorar els temes d’actualitat que més ens interessen, des d’una perspectiva culturalment enriquidora i diversa. “La Tarda amb Brahim Abarkhan” és molt més que un programa de notícies; és un espai on s’entén l’actualitat a través de la lent d’una persona marroquina que cerca comprendre la cultura europea.

Cada setmana, Brahim Abarkhan us portarà a través de converses estimulants, entrevistes amb experts i debats que donaran llum sobre qüestions actuals tant locals com globals. Però aquí la clau és la perspectiva única de Brahim, que aporta una mirada fresca i enriquidora als temes més candents.

A més, tu també pots participar a les nostres entrevistes i debats. Volem que t’hi involucres i comparteixis el teu punt de vista. A “La Tarda amb Brahim Abarkhan”, la diversitat d’opinions enriqueix la conversa i ens apropa més a una comprensió profunda de l’actualitat.

Uneix-te a nosaltres i descobreix com s’entén l’actualitat des d’una perspectiva marroquina a Europa. Estàs preparat per explorar les connexions culturals i enriquir la teva comprensió del món que ens envolta?

Sintonitza amb nosaltres els dissabtes i prepara’t per a un viatge cultural i enriquidor.

“La Tarda amb Brahim Abarkhan”: on l’actualitat es troba amb la diversitat cultural.

Últim programa

Contacta amb nosaltres!

latarde@7deradio.cat

www.7deradio.cat/latarde

Tots els Programes