Dilluns a Divendres
11:00h a 12:30h

Presentat per Esther Lapaz

Prepara’t per a un viatge musical inoblidable cada dia amb”Vaya Par!”. Presentat per l’apassionada Esther Lapaz, aquest programa de ràdio us portarà a un recorregut musical a través de les dècades i els gèneres, lliurant-te la millor música de tots els temps.

Cada dia, durant quatre hores, l’Esther Lapaz us guiarà a través d’una selecció expertament curada de cançons que delectaran les vostres orelles i alimentaran la vostra ànima. Des de clàssics atemporals fins a èxits contemporanis, “Vaya Par!” té alguna cosa per a cada amant de la música.

Esther Lapaz, amb el seu profund coneixement musical i la seva passió pels sons que han marcat època, posarà sentit a les teves orelles i et farà descobrir noves cançons i artistes que segurament t’encantaran.

Aquest programa és molt més que música; és una experiència sonora que t’embolcallarà i et permetrà desconnectar del món exterior mentre et submergeixes en els ritmes i melodies que han definit generacions.

Així que, si busques una cita diària amb la millor música, no busquis més. Sintonitza “Vaya Par!” i permet que l’Esther Lapaz et guiï a través d’un viatge musical que et farà somriure, cantar i, sobretot, sentir.

Sintonitza amb nosaltres i deixa’t portar per les notes de la millor música de tots els temps.

“Vaya Par!”: on la música cobra vida cada dia.