Dilluns a Divendres
06:00h a 11:00h

Presentat per Fernandisco

Estàs preparat per començar el teu dia amb una explosió de ritme, il·lusió i diversió? Sintonitza amb nosaltres a “Desde que Amanece, Apetece”, el programa matinal de BOMRADIO presentat pel llegendari Fernandisco i el seu grup de col·laboradors. La nostra missió és clara: fer que el teu demà sigui més brillant i animat des del primer minut.

Quan el rellotge marca les 6 del matí, estem a punt per despertar-te i posar-te de bon humor. La interacció amb els nostres oients és allò que ens impulsa, i estem disponibles des de tots els fronts de comunicació possibles per escoltar les teves històries, acudits, dedicatòries i comentaris.

La música és el batec del nostre programa. T’oferim una selecció de cançons que us faran moure els peus i aixecar l’ànim. Tens una cançó preferida? Digue’ns-ho i la posarem a l’aire! L’humor també és una part fonamental del nostre programa, amb rialles compartides entre l’equip i els oients.

Fernandisco i el seu equip creen un ambient càlid i acollidor que et fa sentir com a casa. És com estar en una gran conversa matinal amb amics mentre gaudeixes de la millor música i l’humor més fresc.

Així que, si vols començar el teu dia amb un somriure i energia renovada, uneix-te a nosaltres a “Desde que Amanece, Apetece”. No us perdeu l’oportunitat de ser part d’aquesta comunitat d’oients entusiastes que celebren la vida cada matí.

Sintonitza amb nosaltres i prepara’t per a un viatge matinal ple de música, rialles i bona companyia.