Dilluns a Divendres
20:00h a 21:00h

Presentat per Vicente Buitrón

Sintonitza amb nosaltres a “Remember The Luxe”, el programa de ràdio que et transporta a una època daurada de la música, presentat pel talentós Vicente Buitrón. Des del seu naixement el 1979 fins al present, Vicente ha estat un nom destacat a l’escena musical i ara et porta de tornada en el temps per reviure els èxits dels anys 90 i 2000.

La carrera de Vicente com a DJ va començar el 2005 a la sala Esdeveniment Dance Club de la Pobla de Vallbona (València). Durant 7 anys, va ser resident i va compartir cabina amb alguns dels DJ més influents de l’època, establint-se com una figura important a l’escena valenciana. El seu estil distintiu i la seva passió per la música l’han portat a ser resident a sales icòniques com Medusa Beach, Akuarela Playa, High Cube, Moon València, Fryda i Palau Alameda, on el pots trobar actualment a la sessió TARDEO els dissabtes. A més, és resident mensual a Jerusalem i Jango XL.

Vicente Buitrón ha punxat als millors clubs i discoteques del litoral valencià, guanyant reconeixement per la seva música i estil únics. Ha estat part dels festivals més importants de música “Remember”, com el Medusa Festival i l’Homenatge a la Ruta.

El 2022, va llançar el seu single “Again on the Dance Floor”, que ha tingut un gran impacte a Espanya, Mèxic, Argentina, Colòmbia i el Regne Unit, consolidant encara més la seva posició a l’escena musical.

Des del 2009, Vicente dirigeix el programa de ràdio “Remember The Luxe”, on sonen els èxits més importants dels anys 90 i 2000. Cada episodi és un viatge nostàlgic a través de la música que va marcar una generació.

Així que si ets amant de la música d’aquesta època i vols reviure els millors moments, sintonitza “Remember The Luxe” i deixa’t emportar pels ritmes inoblidables dels 90 i 2000.

“Remember The Luxe”: on la música del passat continua vibrant en el present.