Dimarts i Divendres
15:00h a 17:00h

Els èxits llatins més candents, directament des del cor del món de parla hispana!

Presentat per Otty Deejay

Prepara’t per a un emocionant viatge musical per tot el món de parla hispana amb “MegaTop Llatí”, el programa de ràdio setmanal que et porta els èxits que estan fent vibrar els amants de la música llatina.

Presentat pel carismàtic locutor Otmar Shuster, també conegut com ‘Oti DJ’, “MegaTop Llatí” és la teva porta d’entrada a la música que està dominant les llistes d’èxits al món de parla hispana. Cada setmana, Oti DJ ens submergeix en la llista dels èxits més grans, destacant les cançons que estan marcant tendència i conquerint cors a tot el món hispanoparlant.

Com s’elabora aquesta llista? Otmar Shuster ens explica que es basa en el mercat discogràfic i els gustos dels nostres oients, però aquest cop enfocat a la música llatina. El resultat és una selecció de les cançons més emocionants i destacades que representen el so de la comunitat de parla hispana en aquell moment.

Però això no ho és tot. Durant cada programa, Oti DJ et porta les últimes novetats i els temes més candents que estan sonant a les principals emissores de ràdio de tot el món de parla hispana. Si tens una cançó en ment que desitges escoltar, no dubtis a fer-nos la teva sol·licitud!

“MegaTop Llatí” és molt més que una llista d’èxits; és una experiència musical interactiva. Uneix-te a nosaltres i descobreix les cançons que fan que el món de parla hispana es mogui al ritme de la música llatina. Estàs llest per explorar els sons que uneixen la nostra comunitat?

Sintonitza amb nosaltres i prepara’t per ballar al ritme dels èxits llatins més emocionants.

“MegaTop Llatí”: on la música uneix la comunitat de parla hispana.

Presentat per Otmar Shuster, ‘Oti DJ’.