Dissabtes
14:00h a 15:00h

Presentado por Santi Abellán y Nikita García

Prepara’t per a una experiència musical emocionant amb “In Time Radio Show”, el programa de ràdio que et porta directament al cor dels èxits d’Anglaterra i dels Estats Units. Presentat pel talentós Santi Abellán, aquest programa és una immersió en la música actual que està marcant tendència a banda i banda de l’Atlàntic.

A diferència de la seva contrapart, “On Time Radio Show”, “In Time Radio Show” s’enfoca a la música basada en els charts d’èxits anglesos i americans. Aquí, Santi Abellán us guiarà a través d’una selecció acuradament curada de sons que abasten des del Deep House més seductor fins al Pop més enganxós i el Dance més vibrant.

Cada episodi de “In Time Radio Show” és un viatge a través de les llistes d’èxits actuals, on descobriràs les cançons que estan liderant les ràdios i les pistes de ball a banda i banda de l’Atlàntic. Santi Abellán, amb la seva aguda perspicàcia musical, et proporcionarà una anàlisi profunda de les tendències musicals i les novetats més emocionants.

Vols mantenir-te al dia amb el més recent en música anglesa i americana? Aquest és el lloc. Sintonitza amb nosaltres i deixa’t portar pels ritmes que defineixen el so actual. A més, si tens una cançó que t’apassiona i vols compartir-la, no dubtis a fer-nos el teu suggeriment!

“In Time Radio Show” és més que un programa de música; és una experiència musical en temps real. Uneix-te a nosaltres i estigues al dia amb les melodies que estan al cim de les llistes d’èxits a banda i banda de l’Atlàntic.

Sintonitza amb nosaltres i prepara’t per moure’t al ritme dels èxits anglesos i americans més actuals.

“In Time Radio Show”: on la música actual és la protagonista.

Contacta amb nosaltres!

nontimebysantiabellan@hotmail.es