en ,

Carla López Mauri ens presenta “el rellotge de sorra”

L’artista badalonina Carla López Mauri segueix presentant novetats musicals amb el seu segell propi, caracteritzat per la seva veu plena de matisos i unes cançons elegants i sensibles.

Sota un ritme que ens recorda l’estil bossa nova, l’artista estrena a totes les plataformes digitals la seva nova proposta “El rellotge de sorra” [Crea Music] aquest divendres, 2 de setembre. Un tema ple de tendresa i amb una lletra poètica que gira al voltant d’aquest aparell que ens serveix per mesurar el pas del temps.

Aquest és el quart tema que publica la badalonina, després de la bona acollida de “Caixes buides”, “Vull ballar amb tu” i “A les fosques”.

L’artista s’acompanya en aquest projecte pel prestigiós compositor, Benjamín A. Estácio, el qual és l’autor d’aquestes cançons. Estácio compta amb una àmplia i fructífera trajectòria com a creador de grans temes per a diferents artistes.

Inauguració de l’exposició col·lectiva de Parelles Artístiques a Barcelona – PARELLES ARTÍSTIQUES (parellesartistiques.osonament.cat)

Sofia Ellar lanza su nuevo álbum “libre”