en ,

FOREVER JOVES amb ERXART CASAS i TAÏN

En el programa número 36 de la temporada 14 del “Forever Joves” de Ràdio Sant Boi @radiosantboi, us convidem a sintonitzar el proper  divendres 28 DE JUNY a les 21:00  hores i  la seva repetició el dissabte 29 DE JUNY a les 10 hores a 7deRàdio @7deradio on entrevistarem a

🌟ERXART CASAS🌟

@erxartcasas

La cantant catalana ens presenta alguns dels temes que formen part del seu primer EP titulat EL QUE (NO) VULL.

La jove cantautora ha compost 5 temes que contenen influències de blues, jazz, pop, hip-hop i cançó d’autor.

Temes com Intro, Presència o Lluny d’aquest món no et deixaran impassible, la quotidianitat i la proximitat de les seves composicions sona de tu a tu, com si t’ho digués a cau d’orella.

Una meravella de veu en el resultat final i de frescor en la música.

Fenomenal Erxart!!

🌟TAÏN🌟

@tainsoy

El jove músic i compositor corunyès ens presenta el seu primer EP titulat Amor subterráneo Vol.1 compost per 4 temes, Protagonista, Contigo i les noves cançons Por inercia i Superficial produït per Juan de Dios i Juan Bautista.

Taïn s’acosta al pop-rock amb lletres ben treballades on la poesia i la proximitat s’uneixen en missatges que arriben al cor.

Un músic emergent que va sorgir del rap per quedar-se en la MÚSICA en majúscules. Escolta la seva música res SUPERFICIAL a Forever Joves on el PROTAGONISTA serà TAÏN que estarà CONTIGO i mantindrem una comunicació musical radiofònica POR INÈRCIA.

Endavant campió.

Quina emoció!

La música no pot deixar de sonar!

Aquest programa és altament recomanat i  serà un esdevenimen texcepcional. No t ho pots´perdre!

Prepara’t per a un programa que promet ser espectacular!

T’espero tots els divendres a l ’emissora de Ràdio Sant Boi a les 19 hores i també podeu recuperar el programa a la web del’emissora:enacast.com

#radiosantboi#foreverjoves#entrevista#radio#music#musica #yosoyradiosantboi#josocradiosantboi#todovaasalirbien#pasionporlamusica

Podràs escoltar el programa a 7deradio.cat els divendres a les 21 hores i la seva repetició els dissabtes  a les 10hores.

#7deradio @7deradio

Escrit per Paco Sánchez

Pánico en la Sala 353 | The Rocky Horror Picture Show | TransilvaniaExpress | SuperMovies

FOREVER JOVES, FINAL DE LA TEMPORADA 14