en ,

FOREVER YOUNG torna al Teatre Poliorama de la mà de TRICICLE

Els vells rockers, disposats a “liar-la” de nou amb el seu repertori de hits musicals

El proper 17 de març tindrà lloc, al Teatre Poliorama de Barcelona, l’estrena de FOREVER YOUNG, el divertit musical d’Erik Gedeon produït, adaptat i dirigit per TRICICLE (Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans) que fa deu anys ja va triomfar al nostre país pel seu cant a la vida en clau d’humor.

FOREVER YOUNG es va estrenar amb molt èxit el maig del 2011 al Teatre Gran Via de Madrid i el setembre d’aquell mateix any també va fe temporada al Teatre Poliorama. La comèdia va estar girant durant dos anys per tot Espanya acumulant prop de 150.000 espectadors i molt bones crítiques. En total, l’anterior muntatge, també adaptat i dirigit per Tricicle, es va representar en gairebé 500 funcions i es va exportar a l’Argentina, França i Mèxic.

L’obra narra, amb molt humor i grans èxits musicals, la història d’uns vells centenaris que viuen en una residència d’artistes. Algunes nits, els residents es muden amb les seves millors gales i rememoren -o inventen- els seus èxits d’antany en companyia d’una infermera obstinada a martiritzar-los amb cançons infantils que potenciïn la seva psicomotricitat, però, quan aquesta els deixa sols, el seu indòmit esperit rocker surt per evidenciar que no han deixat de ser el que sempre han estat, rockers; i canten, criden i ballen tant com els permeten els seus delicats esquelets.

Sota la premissa de què la vida són dos dies i no l’hem de malgastar, sis actors joves s’interpreten a si mateixos tal i com seran seran d’aquí a cinquanta anys per reivindicar que els vells rockers mai moren. Per al repartiment, s’han seleccionat bons cantants amb solvència sobre l’escenari, perquè FOREVER YOUNG està replet de cançons que tothom coneix i cal que s’interpretin molt bé per no decebre les expectatives del públic.

Els sis joves envellits seran representats per Marc Pujol (Apologia i escarni de l’estupidesa humana, Maremar, Boscos endins, La nit de Sant Joan…), Lucía Torres (Mar i Cel, Scaramouche, Rent, Dirty Dancing…), Llorenç González (Billy Elliot, L’Auca del Senyor Esteve, Els nois d’història…), Irene Jódar (La filla del mar, Questi Fantasmi, Cyrano’s…), Rai Borrell (Impro Side Story, La Plaça del Diamant, Poe, Cançons arrevistades del temps de república…) i Marc García Rami (director musical de FOREVER YOUNG, ha estat pianista i director suplent de Mar i Cel, La Bella y la Bestia, Cabaret, La jaula de las locas…). El paper de la insidiosa infermera l’interpreta Mercè Martínez (T’estimo, ets perfecte, The Full Monty, La Bella i la Bestia, La Vampira del Raval…).

Els cantants, acompanyats en directe per un piano i altres instruments -guitarra, violí, cajón i percussions-, fan reviure al públic moments especials de la seva vida amb una banda sonora plena de hits: des de temes mítics en el seu anglès original, com  I Love Rock’n Roll de Joan Jett and the Blackhearts, Forever Young d’Alphaville, I will survive de Gloria Gaynor, Satisfaction de The Rolling Stones o Sweet dreams d’Eurythmics; fins a referents del pop espanyol, com Dime que me quieres de Tequila, La chica de ayer de Nacha Pop, Libre de Nino Bravo o Vivir así de Camilo Sesto; i també clàssics en català, com Paraules d’amor de Joan Manuel Serrat o Qualsevol nit pot sortir el sol de Jaume Sisa.

Segons Tricicle, “FOREVER YOUNG és un espectacle tendre, sense pecar mai de cursi; divertit, sense caure mai en el mal gust, i intel·ligent, però per a públics de qualsevol edat; és una glopada d’aire fresc en el món del musical convencional“.

Els tres directors, que van descobrir l’obra per pura casualitat quan van estar actuant a Oslo i van quedar fascinats amb l’espectacle, consideren que aquest és “el musical que Tricicle hauria fet si en la ruleta de la fortuna els hagués tocat saber cantar”.

Pánico en la Sala #258 04/02/2022

Entrevista a Maikel Delacalle | "Van a haber muchas sorpresas el día 7 en Razzmatazz" | 7der