en ,

Julien Epaillard vola a la Copa de SM La Reina – Trofeu Segura Viudas

La Copa de SM La Reina – Trofeu Segura Viudas ha viatjat a França gràcies a l’impressionant triomf de Julien Epaillard, que ha estat el més ràpid en el desempat de la segona prova del dia al CSIO Barcelona. Amb un temps de 38.46 segons, Epaillard, muntant Donatello D’Auge, ha posat dret el públic que omplia les grades del Reial Club de Polo de Barcelona. El genet gal s’ha classificat davant del seu compatriota Kevin Staut (Visconti Du Telman) i del belga Olivier Philippaerts (amb Cap Du Marais).

La prova ha comptat amb la participació de 56 binomis i la millor representant espanyola ha estat Carolina Aresu, que ha aconseguit la dotzena posició muntant Dawsons Flex.

Blai Capdevila s’adjudica la Copa Negrita

Blai Capdevila va aconseguir la seva segona victòria al CSIO Barcelona a la prova que va obrir la jornada. Després de guanyar divendres el Trofeu Royal Bliss, el genet català va guanyar la Copa Negrita muntant a Girbau Jamaica. El segon lloc va ser per a l’amazona del RC Polo Elisabeth Goyoaga (Kiela Contact), mentre que la també representant local Diana Piera es va situar en tercer lloc a lloms de Rondine Del Terricio.

La tercera jornada del CSIO Barcelona conclourà amb la disputa de la Longines Challenge Cup coincidint amb la celebració del segon Sopar de Gala a la tribuna blanca del club barceloní. També aquesta nit, la pista olímpica acollirà l’espectacle “Cómo Bailan los Caballos Andaluces”, a càrrec de la Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre.

Escrit per Redacció

Pánico en la Sala 282 | 20 años de Oscuridad | John Prskalo | Daniel Gálvez | B-Retina

MALUMA estrena “JUNIO” el seu nou single i vídeo