en ,

La UFEC i CUFADE s’uneixen per la recuperació econòmica de l’esport base

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha assumit la presidència de la Confederació d’Unions de Federacions Autonòmiques Esportives de l’Estat (CUFADE). D’aquesta manera, s’inicia una etapa de consens amb un pla d’acció que aposta pel reconeixement de l’esport base com a interlocutor i amb l’aspiració de ser un espai d’ajuda i suport al sector.

Gerard Esteva, actual president de la UFEC, es posa al capdavant d’aquest projecte amb l’objectiu de posar en valor la importància de la unió i ser el motor del canvi del sector esportiu per continuar impulsant l’àmbit més humil de l’esport que cada dia fan possible els esportistes, famílies, clubs, professionals i voluntaris de les federacions de tot el territori. Així mateix, l’entitat treballa per aconseguir un finançament just pel sector. Isabel Pérez Espinosa, secretària general de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), explica que “la crisi sanitària ens ha donat l’oportunitat de cooperar conjuntament per defensar el sector i superar els obstacles de forma efectiva. Ara, aquesta unió ens permetrà continuar amb la nostra línia estratègica per aconseguir la recuperació de l’esport base, que ha estat fortament castigat durant els mesos de restriccions”.

La nova junta directiva de l’entitat és fruit d’un ampli consens, i compta amb quatre vicepresidències, Alfonso Escribano, de la Confederació Andalusa de Federacions Esportives, Vicente Martínez, de la Unió de Federacions Esportives Madrilenyes, Rafael Louzan, de la Unió de Federacions Esportives Gallegues i Jose María López, de la Unió de Federacions Esportives de la Regió de Múrcia, una tresoreria, que ocupa Angel Gurrutxaga, de la Unió de Federacions Esportives Basques, i una secretaria el titular de la qual és Daniel Bravo, de l’Associació de Federacions Esportives Castella i Lleó.

El següent pas per CUFADE és celebrar un gran congrés de l’esport base de tot l’estat i treballar propostes de solucions normatives per a unificar criteris i models d’èxit.

NEIX L’HARMONIA, UN FESTIVAL FAMILIAR, SOLIDARI I INCLUSIU A LES PLANES D’HOSTOLES

Xarxa de Mat #217 02/04/2022