Diumenge
18:00h a 19:00h

Presentat per Anthony Milton, Damien Reily i Gabe Rizza

Benvinguts a “MOGUAI pres. PUNX UP THE VOLUME”, el programa de música electrònica que et farà vibrar cada diumenge a les 18h. Amb MOGUAI com a amfitrió, aquest podcast et portarà les millors anthems d’Electronic Dance Music, amb un gir que et farà ballar sense parar.

Amb més de 30 anys de carrera, MOGUAI és una llegenda de la música electrònica, destacant-se com un pioner i innovador en la indústria. Amb la seva habilitat única per mesclar i les seves pistes que desafien gèneres, MOGUAI continua liderant la escena mundial.

Cada setmana, MOGUAI ens presenta un DJ-Mix de 60 minuts sense interrupcions, plè de ritmes que et mantindran moguent de principi a fi. Ja siguis un apassionat de la música dance o estiguis descobrint nous ritmes, “MOGUAI pres. PUNX UP THE VOLUME” és la teva destinació per a les millors pistes i llançaments exclusius.

Un programa sense restriccions, sense subvencions, ni ajudes, ni publicitat… només la passió per la música electrònica que ens fa beneits. Uneix-te a la festa i deixa que la música et mogui!

Contacta amb nosaltres!

http://www.moguai.com/