en

Posa’t la Gorra! celebra la 23a edició al Poble Espanyol

Un Dia Dedicat a la Solidaritat i l’Esperança al Poble Espanyol

Prepareu-vos per a una jornada plena d’emocions i solidaritat, ja que aquest diumenge 3 de desembre, de les 10:00h fins a les 14:00h, el Poble Espanyol serà l’escenari de la 23a edició del “Posa’t la Gorra!”. Una festa carregada d’esperança, música i conscienciació.

Una Gorra Amb Història 🧢

L’artista brasilera Tarsila Schubert ha creat una obra d’art que portareu amb orgull. Per només 8€, la seva gorra captura l’esperit de solidaritat i suport. Amb tons de verd, negre, taronja, rosa i blanc, aquesta peça incorpora sanefes que simbolitzen l’alegria, la lluita i l’amor.

Un Cartell D’Artistes Solidaris 🎤

El Poble Espanyol vibrarà amb les actuacions de destacats artistes solidaris. Elisenda Pineda, Lildami, TITÓ, John C, el grup BETA, i la col·laboració especial de GERTRUDIS faran de l’esdeveniment una experiència inoblidable. Una oportunitat per unir-se amb la comunitat i donar suport a una noble causa.

Moment Institucional Amb Significat 🤝

La festa inclourà un moment institucional amb la lectura d’un manifest especial. Joves i infants afectats pel càncer compartiran les seves experiències, acompanyats per la junta d’AFANOC i representants institucionals. Serà un recordatori potent del perquè estem aquí junts.

Objectiu: Conscienciar i Recaptar Fons 💛

Amb la venda de les gorres i altres activitats, la campanya busca conscienciar sobre la realitat de les famílies amb infants amb càncer. Els fons recaptats permetran mantenir serveis vitals com suport psicosocial i La Casa dels Xuklis, ajudant a millorar la vida dels que lluiten contra el càncer infantil.

Com Formar Part D’aquest Moviment?

Visiteu afanoc.org per obtenir més informació sobre com participar, adquirir la vostra gorra i contribuir a aquesta causa noble. Uneteix-te a la mobilització, posa la teva gorra i sigues part d’un esdeveniment que fa la diferència.

Forever Joves T-14 P-9

EL GRAN BINGO MUSICAL Porta la Màgia de Nadal al Teatre Cúpula Arenas