en ,

Si tu te’n vas de Pepa Plana torna a Barcelona

La nova proposta de Pepa Plana convida a reflexionar entorn de les mancances de la societat actual al mateix moment que et fa riure per després fer-te pensar sobre cap a on avança la societat.

Escrita per Pepa Plana i Nan Valentí l’espectacle reprèn el fil d’èxode, però escrita en clau femenina. L’obra parla de 3 veïnes que passen de fer-se la punyeta a haver de marxar juntes cap a l’exili, modificant el gènere d’un guió originàriament masculinitzat.

Sinopsi:Una finestra, una llum. Una altra finestra, un quotidià. Una altra finestra, un edifici on tres dones ens parlen d’un no poder parar.Tot s’ensorra, es trenca, la maleïda guerra eterna!Tres pallasses que es troben en aquest camí del èxode antic per recrear el món i tornar-nos el plaer de riure de les coses més petites, però posant el dit a la nafra quan les coses ens molesten.Viuen en les històries que s’han explicat en tots els conflictes i utilitzen números de pallassos antics per reafirmar la voluntat de ser còmiques.Tres heroïnes oblidades que ens expliquen la seva història amb la voluntat de riure i fer riure, per viure en la nostra memòria.

Jennifer Rojo llega en concierto a Barcelona el próximo 25 de marzo

Pánico en la Sala #256 18/01/2022