en ,

Victòria belga i espanyola al CSIO Barcelona

Olivier Philippaerts s’ha adjudicat el Trofeu La Vanguardia, la segona prova del dia al CSIO Barcelona. El genet belga, muntant Cap du Marais, ha estat el més ràpid a completar el recorregut sense penalització, marcant un temps de 68.68 segons. Només sis centèsimes més és el que ha trigat Àlex Codina en acabar el recorregut. El genet barceloní, amb Cruising Star, ha aconseguit un segon lloc espectacular. El pòdium l’ha completat el belga Gilles Thomas (Feromes Van Beek Z) amb un temps de 69.18 segons.

Triomf de Blai Capdevila al Trofeu Royal Bliss

Blai Capdevila s’ha imposat al Trofeu Royal Bliss, la prova que ha obert la jornada del CSIO Barcelona. A lloms de Girbau Jamaica, el genet català ha estat el més ràpid a la pista olímpica del Reial Club de Polo de Barcelona en una prova amb dues fases. El segon lloc ha estat per a Carola Pont Vallés, amb Jitse, mentre que Elisabeth Goyoaga ha completat el pòdium espanyol muntant Kiela Contact.

La jornada de divendres es completarà amb la disputa del Trofeu Ciutat de Barcelona – Copa MRW a les 21 hores coincidint amb el tradicional Sopar de Gala a la tribuna blanca del Reial Club de Polo de Barcelona. Finalitzada la competició, la la Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre oferirà el seu magnífic espectacle “Cómo Bailan los Caballos Andaluces”.

Escrit per Redacció

La Festa del Treball Digne 2022 de @CCOOCatalunya #CulturaÉsTreball

Pánico en la Sala 282 | 20 años de Oscuridad | John Prskalo | Daniel Gálvez | B-Retina