en ,

53 diumenges torna al teatre Romea

L’èxit de Cesc Gay disponible del 27 de desembre al 20 de febrer

Després de l’exitosa gira per Catalunya, Balears i el País Valencià on ha visitat 30 teatres i que ja l’han pogut veure 40.000 espectadors (entre la primera temporada al Romea i la gira), 53 diumenges torna al Romea durant 8 setmanes. L’obra es podrà veure a partir del 27 de desembre i el 31 de desembre farà una funció especial de Cap d’Any amb raïm i cotilló.

Pere Arquillué, Cristina Plazas, Àgata Roca i Lluís Villanueva han fet de 53 diumenges una història costumista i hilarant sobre les relacions fraternals, que ha aconseguit connectar amb els espectadors i ha comptat amb una excel·lent acollida de la crítica, que ha definit l’espectacle com “un reconfortant exercici de talent, ofici i inspiració”.

L’obra se centra en la relació entre tres germans que si es troben en una reunió familiar protagonitzada per 3 germans que han quedat per parlar sobre el seu pare. L’home ja és gran i hi ha qui opina que no pot continuar vivint sol. Sovint es perd, s’oblida de les coses i darrerament ha agafat el mal costum d’ensenyar el penis a la veïna. Quan els tres germans es troben en una reunió familiar, hi ha una alta probabilitat que la vetllada es converteixi en una bomba de rellotgeria que pot explotar per la raó més insignificant. Només cal una frase aparentment inofensiva que faci d’espurna. Així que, tot i l’aparent normalitat, aquest sopar acabarà en un gran embolic, fruit d’una relació tempestuosa però irrompible. 

Entrades disponibles aquí

FLAMENGI, EL FESTIVAL DE FLAMENC DE GIRONA, COMENÇA AQUEST DIVENDRES

Pánico en la Sala #250 12/11/2021