en ,

FLAMENGI, EL FESTIVAL DE FLAMENC DE GIRONA, COMENÇA AQUEST DIVENDRES

Aquesta serà la tercera edició del festival gironí de flamenc

FlamenGi, el festival de flamenc Gironí, arriba a la seva 3a edició amb la per consolidar un projecte liderat per Noemí Osorio activista pel flamenc fet a Catalunya amb la col·laboració de François Soumah, mànager de grans artistes flamencs.

El festival tindrà lloc del 12 al 25 de novembre i va dirigit tant al públic habituat a la cultura flamenca, com al públic més general a qui li agrada la música o la dansa i vol descobrir o acostar-se a aquest art que forma part també de la cultura catalana. És per aquest motiu que el festival combina l’emoció de viure els espectacles de flamenc en directe amb l’accés a l’aprenentatge de la seva història. Les seves activitats van des que les arts escèniques a la incidència amb les escoles, exposicions, masterclasses, xerrades, etc.

FlamenGi programa majoritàriament artistes de la terra per tal de donar-los el reconeixement i la difusió que reben fora de Catalunya, també a casa. En aquesta edició, trenta-un dels trenta-tres artistes programats són catalans.

Entrevista a Mariah Angeliq: “Me encantaría sacar algo con La Rosalía”

53 diumenges torna al teatre Romea