en ,

Antonia Font, la Primera Confirmació del Festival Sons del Món de Roses 2024

El festival Sons del Món acaba de fer l’anunci més esperat de la seva 17a edició: Antonia Font, els mallorquins icònics, actuaran a l’escenari privilegiat de la Ciutadella de Roses el divendres 2 d’agost de l’any vinent.

Després del seu disc més experimental, “Vostè és aquí” (2012), Antonia Font va entrar en una pausa indefinida fins al juny del 2021, quan una gran lona al carrer Mallorca de l’Eixample de Barcelona va insinuar el seu retorn amb una actuació al Primavera Sound.

Després d’aquell concert, es va confirmar la reunió dels mallorquins i es va iniciar una gira de concerts de gran envergadura. Durant aquest temps, va quedar evident que les cançons d’Antonia Font havien transcendit generacions i que el públic havia mantingut viu el seu llegat durant la seva absència.

Un any i mig després, Antonia Font ha decidit que la reunió amb el públic, amb tot l’espectacle tècnic de primer nivell i la motivació dels músics, havia estat massa curta. Per això, es presenta una nova gira que, tot i ser limitada a un període de temps determinat, ja es preveu que sigui un èxit rotund.

Les entrades per al concert del Sons del Món 2024 es posaran a la venda el pròxim dimarts 3 d’octubre a partir de les 11 del matí al lloc web del festival, www.sonsdelmon.cat. Serà una oportunitat única per gaudir de la música d’aquesta banda icònica en un escenari tan excepcional com la Ciutadella de Roses a la Costa Brava.

La Sala Taro: El Nou Microcosmos dins de l'Ecosistema de Laura Capdevila

T de Teatre Estrena “La Dona Fantasma” al Teatre Romea