en ,

T de Teatre Estrena “La Dona Fantasma” al Teatre Romea

Una comèdia delirant i un drama universal amb un toc fantàstic

T de Teatre, després de gairebé 10 anys sense actuar en solitari, torna amb el seu tretzè espectacle de creació titulat “La Dona Fantasma”. Aquesta comèdia íntima i delirant, alhora que un drama universal i fantàstic, es podrà veure al Teatre Romea de Barcelona des del 29 de setembre fins al 26 de novembre.

L’obra, escrita i dirigida pel reconegut autor i director argentí Mariano Tenconi Blanco, és una revisió sobre la funció de la ficció i un retorn a la infància i al primer amor. L’argument gira al voltant de quatre mestres de finals dels anys setanta i comencen a experimentar fets extraordinaris quan una dona fantasma apareix en les seves vides, obrint les portes a un altre món, el del passat i la memòria.


T de Teatre, un grup format per Carme Pla, Mamen Duch, Marta Pérez, i Àgata Roca, ens presenta una proposta teatral que barreja humor, drama i pinzellades de misteri. És una oportunitat única per gaudir d’un espectacle que ens convida a explorar el poder de la memòria i la ficció.

L’estrena oficial de “La Dona Fantasma” és el 2 d’octubre al Teatre Romea. Les entrades estaran disponibles al lloc web del teatre. Aquesta obra és una coproducció entre T de Teatre i el Teatre Romea, i promet ser una experiència teatral única.

T de Teatre va ser fundada el 1991 i des de llavors ha creat dotze espectacles i ha representat més de 3.000 funcions, convocant a més d’un milió d’espectadors. Aquesta nova producció és un testament de la seva continuada excel·lència i passió pel teatre.

Antonia Font, la Primera Confirmació del Festival Sons del Món de Roses 2024

Xarxa de Mat #255 26/09/2023