en ,

BIZARRAP Ptazeta i Lildami arriben a Terrassa alFESTIVAL DE MÚSICA URBANA MALEDUCATS 2022

El primer cap de cartell confirmat és un dels màxims representants de la música urbana llatina: el productor i DJ Bizarrap, que suma diverses nominacions als Latin Grammys i centenars de milions de reproduccions de les seves cançons a plataformes digitals. El Maleducats també confirma a la canària Ptazeta, una de les artistes urbanes emergents amb més projecció del moment, i a Lildami, el màxim exponent de l’urban català.

L’enigmàtic Bizarrap va saltar a la primera línia de l’urban llatí gràcies a les Bzrp Music Sessions, unes sessions en format d’àudio i de vídeo gravades al seu estudi, per a on hi han passat artistes de tant renom com Nathy Peluso, Niki Nikole, Nick Jam o Ptazeta. Les cançons generades s’han convertit en autèntics fenòmens virals, transformant Bizarrap en l’artista 300 del rànquing dels més escoltats a Spotify. El seu concert al Maleducats 2022 serà l’únic que faci l’artista argentí a Catalunya el pròxim any.

Durant el 2021, Maleducats ha estat programant un cicle de concerts a Barcelona protagonitzat pels principals exponents internacionals del gènere urbà com Trueno i Wos, que han exhaurit les entrades.

Els abonaments pel Maleducats 2022 es van posar a la venda ahir dilluns 20 de desembre a través del web del festival.

Entrevista a las Bellacas |”Siempre vivimos en el mundo paralelo de la ficción”| 7deràdio

SERGI CARBONELL PUBLICARÀ EL 31 DE GENER UBUNTU