en ,

SERGI CARBONELL PUBLICARÀ EL 31 DE GENER UBUNTU

“Ubuntu” és una paraula africana que es pot traduir literalment com “Jo soc perquè nosaltres som”.

Sergi Carbonell, un dels compositors i teclista dels Txarango, ha anunciat mitjançant un teaser penjat a les seves xarxes socials que el 31 de gener publicarà amb Halley Records el seu quart disc en solitari. Es titularà Ubuntu i comptarà amb tretze cançons instrumentals enregistrades entre Catalunya i Budapest i interpretades amb piano acompanyat del quartet de corda de la Budapest Symphony Orchestra.

Les cançons han estat compostes pensades directament en aquest format, ja que Sergi Carbonell tenia clar que “volia fer un pas més en el meu camí de recerca i aprenentatge, i he acompanyat el meu piano amb un quartet de corda. Això m’ha permès treballar el procés de composició des d’un altre prisma i un nou punt de vista”.

“Ubuntu” és una paraula africana que es pot traduir literalment com “Jo soc perquè nosaltres som”. “I’m because we are”. La paradoxa del disc és que proposa un viatge individual d’introspecció i d’intimitat. I és precisament des d’aquesta solitud que convida a experimentar el vincle invisible que connecta a totes les persones com a Humanitat.

El teclista de Txarango també ha anunciat una tirada única de 555 discos físics que ja es poden reservar al seu web.

BIZARRAP Ptazeta i Lildami arriben a Terrassa alFESTIVAL DE MÚSICA URBANA MALEDUCATS 2022

Xarxa de Mat #204 18/12/2021