en

Jaume Collboni, nou alcalde de Barcelona, oferirà una entrevista exclusiva a betevé per presentar les seves propostes per a la ciutat

Barcelona, 27 de juny de 2023 – El recentment nomenat alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha anunciat que oferirà la seva primera entrevista des de la seva investidura a betevé, la cadena de televisió local de la ciutat. L’entrevista serà conduïda pel director de betevé, Sergi Vicente, i tindrà lloc el proper dimecres, 28 de juny, al Saló de Cent de l’Ajuntament, el mateix lloc on es va celebrar el ple d’investidura fa tan sols uns dies.
L’entrevista serà retransmesa en directe a través de diversos mitjans, incloent la televisió digital terrestre (TDT), el canal 166 de Movistar+, el web de betevé, l’aplicació mòbil de betevé i el seu canal de YouTube. A més, els espectadors també tindran l’oportunitat de seguir l’entrevista a través de La Xarxa+, una plataforma de difusió en línia.
Durant l’entrevista, es presentaran les línies mestres que guiaran el mandat de Jaume Collboni a l’Ajuntament de Barcelona. Algunes d’aquestes propostes ja han estat avançades en els primers dies de la seva presa de possessió. Entre elles, l’alcalde ha expressat la seva oposició a la creació de més eixos verds a l’Eixample, optant en canvi per la recuperació dels interiors d’illa. A més, Collboni ha manifestat el seu suport per a la finalització de les obres del tramvia i de la via Laietana, així com la seva disposició a avaluar el carril bici de la via Augusta.
Un dels primers anuncis destacats del nou alcalde ha estat el seu compromís de completar la reforma de la Rambla en un termini de tres anys, la meitat del temps establert durant l’anterior mandat. Aquesta decisió s’alinea amb la seva visió de revitalitzar els espais públics i preservar el caràcter icònic de la ciutat.
L’entrevista a betevé esdevindrà una oportunitat única per conèixer més detalls sobre les polítiques i projectes que Jaume Collboni té previst implementar durant el seu mandat com a alcalde de Barcelona. La ciutadania estarà atenta a les seves paraules mentre es desvetllen les seves prioritats per al futur de la ciutat.

Escrit per Ivan Fernandez

Pánico en la Sala 316

La Tour de Carol presenta el seu nou single "Perreo" fusionant el pop rock amb ritmes urbans contemporanis