en ,

La Tour de Carol presenta el seu nou single "Perreo" fusionant el pop rock amb ritmes urbans contemporanis

Barcelona, 27 de juny de 2023 – 

El grup musical català La Tour de Carol, després d’assolir èxits amb el seu anterior single “Cremant Carretera” que va arribar a les llistes de radi com Els 40 i va ser escollit com a cançó de la setmana, està de tornada amb una proposta musical sorprenent. Aquest cop, ens regalen una dosi d’amor postmodern amb el llançament del seu nou tema “Perreo”.
“Perreo” representa una declaració d’intencions per part dels membres de La Tour de Carol, Guillem, Pau, Albert i Alex, que busquen reinventar el seu característic pop rock urgent i fresc amb l’addició de ritmes urbans contemporanis com el perreo i la bachata. A través d’aquesta fusió de gèneres, el grup català explora noves textures musicals i busca captivar l’atenció del públic amb una proposta sonora innovadora.
El tema “Perreo” ha estat editat i publicat pel segell Vankiki Rècords, i compta amb la producció de Noel Campillo i la masterització de Adam Grover en Sterling Sound (Nashville), assegurant així una excel·lent qualitat sonora.
Per a celebrar el llançament d’aquest nou single, La Tour de Carol ha anunciat un concert especial a la sala Heliogabal de Barcelona, que tindrà lloc el pròxim 29 de juny. Serà una oportunitat única per als fans del grup de gaudir en directe de les noves melodies i lletres de “Perreo”, així com de reviure alguns dels èxits més coneguts del seu repertori.
Amb aquesta nova proposta musical, La Tour de Carol demostra una vegada més la seva versatilitat i creativitat artística, consolidant-se com una de les bandes emergents més destacades de l’escena musical actual. El seu estil únic i la seva energia sobre l’escenari els han guanyat un seguidorat fervent, i “Perreo” promet ser un altre pas endavant en el seu recorregut musical.

Escrit per Ivan Fernandez

Jaume Collboni, nou alcalde de Barcelona, oferirà una entrevista exclusiva a betevé per presentar les seves propostes per a la ciutat

Pánico en la Sala 317