en ,

Joan Dausà i El Petit de Cal Eril protagonitzen la programació musical Temporada Alta

Ambdós artistes ja van presentar els seus darrers treballs l’any 2019 en el marc del festival Temporada Alta

Joan Dausà i El Petit de Cal Eril seran els protagonistes de la doble programació musical del proper cap de setmana a Temporada Alta. El de Sant Feliu de Llobregat presentarà Ho tenim tot (Promo Arts Music, 2021) a l’Auditori, i la banda pop encapçalada per Joan Pons N.S.C.A.L.H (Bankrobber,2021)al Teatre Municipal. Les dues formacions ja havien trepitjat l’escenari del festival, concretament durant l’any 2019: Dausà en la gira de presentació d’Ara som gegants i El Petit de Cal Eril amb el disc Energia fosca.

Joan Dausà retorna als escenaris amb el seu quart disc, Ho tenim tot (Promo Arts Music, 2021), presentat a principis del mes de novembre. A Girona s’estrenarà el dia 27, dos dies després del primer concert de la gira, que serà el 25 de novembre al Palau de la Música. Les cançons del disc es van preestrenar a l’estiu, en sis concerts que van tenir lloc a les ruïnes de la ciutat grega d’Empúries, dins el festival Respira.

El nou àlbum, amb moltes cançons creades durant la pandèmia, compta amb un directe renovat amb la veu de Juliane Heinemann, que s’uneix a Fluren Ferrer (guitarra i teclats), Dídac Fernández (bateria) i Miquel Sospedra (baix).

El retorn de Dausà als escenaris té lloc després del pas de gegant que va suposar la seva gira anterior, amb l’èxit de cançons com ‘La gran eufòria’ o ‘Tot anirà bé’, i ‘una gran ruta de concerts amb la qual va actuar com a cap de cartell en grans festivals i espais escènics del país.

Atorgats els premis de l'Alternativa Oficials

ARRIBAR I PLOURE ES FAN VIRALS GRÀCIES A LA SEVA NOVA CANÇÓ “PARAULES D’ANTES”