en

La Guerra de L’Emú”: El Pony Pisador Avança el Seu Pròxim Àlbum “OCELLS”

La Banda de Folk Catalana Fusiona Història i Música en el Seu Darrer Senzill Inspirat en una Batalla Èpica Australiana

El Pony Pisador, icona del panorama de música folk en català, revela “La Guerra de L’Emú”, el darrer avançament del seu esperat àlbum “OCELLS” que arribarà el 2 de febrer, oferint una fusió única de música celta i d’arrel.

Inspiració Èpica: “La Guerra de L’Emú” Aquesta peça pren inspiració en un esdeveniment històric real: la batalla entre el govern australià i una “plaga” d’emús després de la Primera Guerra Mundial. Aquest episodi, que va conduir a la primera derrota de l’exèrcit australià, esdevé la trama fascinant d’aquesta cançó que barreja l’estil punk celta amb elements de marxa militar i sons tradicionals.

Col·laboració Amb Joves Talents El Pony Pisador col·labora amb la Confraria del Mithril, joves talents de 10 a 12 anys, per al videoclip d’aquesta peça. Després d’una iniciativa exitosa en la qual van versionar una altra cançó de la banda en Minecraft, aquests joves es converteixen en part integral del llançament del nou àlbum.

Gira OCELLS 2024 La banda portarà el seu esperat àlbum a diverses localitats, amb parades a Amer, Kansas City, Barcelona, El Vendrell, i altres ciutats. Les entrades ja estan disponibles al lloc web oficial de El Pony Pisador.

FOREVER JOVES T-14 P-14

Un Nou Escenari Cultural a Caldes de Montbui: Inauguració del Teatre del Centre