en ,

FOREVER JOVES T-14 P-14

PRIMER PROGRAMA DE L’ANY DEL FOREVER JOVES.

En el nou programa número 14 de la temporada 14 del “Forever Joves” a Ràdio Sant Boi @radiosantboi  per escoltar la   entrevistarem la cantant i compositora

MIRI’S WAY@miris.way

La cantant catalana ens presentarà el seu últim disc titulat Cambiar, amb 9 cançons pop-rock amb lletres i melodies envolvent. Cançons com Escenario, La reina de tu amor, La hora del final o Piénsatelo ens transporten a vivències personals compartides amb la seva meravellosa veu.

També ens presentarà el seu nou projecte, un homenatge en femení al músic Alejandro Sanz amb el títol El corazón al aire. Acompanyada de grans músics, està recorrent diferents escenaris de Catalunya. En el programa cantarà una cançó Corazón partío acompanyada del guitarrista i productor Jaume Saltor.

Hi haurà una sorpresa musical, Miri’ Way ens presentarà en primícia el seu nou single Como agua, avanç del seu proper treball discogràfic. 

Quina emoció!

La música no pot deixar de sonar!

Prepara’t per aun programa que promet ser espectacular!

T’espero al 89.4 de la FM de Ràdio Sant Boi.

També a través del lloc web de l’emissora: enacast.com

#radiosantboi#foreverjoves#entrevista#radio#music#musica #yosoyradiosantboi#josocradiosantboi#todovaasalirbien#pasionporlamusica

Podràs escoltar el programa a 7deradio.es el divendres 19 de gener a les 21 hores i la seva repetició el dissabte 20 de gener a les 10 hores.

Escrit per Paco Sánchez

Tothom ho sap tot #7 – L’INSTAGRAM

La Guerra de L’Emú”: El Pony Pisador Avança el Seu Pròxim Àlbum “OCELLS”