en ,

La meravellosa família hardwicke

Bitó, La Brutal i T de Teatre presenten La meravellosa família Hardwicke, l’adaptació al català de l’exitós clàssic Vanya and Sonia and Masha and Spike de Christopher Durang, que farà temporada a partir del 9 de setembre a La Villarroel, com a estrena absoluta a l’estat espanyol.

David Selvas dirigeix aquesta comèdia, traduïda al català per Cristina Genebat, i protagonitzada per un reaprtiment de luxe, que inclou, Alejandro Bordanove, Paula Jornet, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta i Lide Uranga.

La història de La meravellosa família Hardwicke s’endinsa en grans temes, com el xoc entre el futur i la tradició, l’emoció i la raó o l’idealisme. I ho fa entorn a la relació de tres germanes solteres de mitjana edat, dues dels quals viuen juntes. L’acció es desencadena durant una visita de la tercera, que amenaça de vendre la casa. Això les porta a discutir de les seves vides i dels seus amors. Alguns dels elements de l’espectacle estan inspirats o fan referència a les obres d’Anton Txèkhov, inclosos alguns noms dels personatges, l’escenari de l’obra (un hort de cirerers) i el tema de la possible pèrdua d’una llar ancestral.

Vanya and Sonia and Masha and Spike es va estrenar al McCarter Theatre de Princeton, a Nova Jersey, l’any 2012, seguida d’una producció a l’Off-Broadway aquell mateix any. El 2013 es va estrenar a Broadway i la crítica van elogiar l’espectacle com una adaptació humorística dels temes de Txèkhov, la qual no requereix estar familiaritzat amb l’obra de l’autor rus. La producció original de Broadway va tenir tal èxit que va guanyar el premi Tony i el premi Drama Desk a la millor obra, entre d’altres guardons.

L’obra és una coproducció de Bitó Produccions, La Brutal i T de Teatre amb el suport de l’ICEC (Generalitat de Catalunya).

Les entrades ja estan a la venda al web de La Villarroel.

Pánico en la Sala #279 15/07/2022

SON LITTLE porta el seu refinat R&B en directe a La Nau (Barcelona) 04/09/2022