en ,

SON LITTLE porta el seu refinat R&B en directe a La Nau (Barcelona) 04/09/2022

Des de Philadelphia, l’artista d’R&B Son Little trepitjarà finalment l’escenari de La Nau (Barcelona) per presentar-nos els seus últims treballs. L’artista nascut a Pennsilvània i actualment publicant amb Anti-Records, que ha col·laborat amb The Roots, NJD2 i Mavis Staples -d’entre altres-, actuarà a la ciutat comtal el pròxim 4 de setembre de 2022.

Va ser amb “Aloha” (2020), quan a causa de la pandèmia es va haver de cancel·lar el concert que tenia programat a Barcelona. Finalment, i després de molts intents i dates fallides, s’ha pogut reprogramar el seu show a la sala La Nau on ens presentarà noves cançonsinèdites del seu proper àlbum “Like Neptune“ que sortirà el 9 de setembre de 2022.

Serà l’últim concert d’una gira que haurà passat abans per Madrid (Sala Clamores 2/09) i Saragossa (Rock & Blues 3/09). i ho farà amb un format especial on l’Aaron Earl Livingston (Son Little) ens transmetrà d’una manera nua i transparent, l’ànima de les seves cançons.

Entrades SON LITTLE 04/09

Més sobre SON LITTLE

Son Little es deixa anar en aquest ampli paisatge creatiu que ha creat amb les seves composicions.

La seva música traspua alegria mentre una part d’ell un cop enfadada i s’impacienta amb relats amorosos que el porten de cap. Livingston ho basteix tot amb melodies pop elegants, guitarres trepidants i un soul refinat.

‘Like Neptune’ (l’àlbum que ens presentarà en primícia a la Nau) postula a Son Little com a revolucionari i transformista del so R&B modern. Son Little ofereix una transmissió no adulterada de la música negra americana interpretada en la seva llengua materna pregant i suplicant. Amb aquesta interpretació completa les tasques descoratjadores d’enfrontar-se a si mateix i trobar el seu so. El resultat és un treball atemporal que reflecteix el seu profund desig intern d’habitar la versió més radiant d’ell mateix i convertir-se en una força positiva en la vida de les persones que l’envolten.

La meravellosa família hardwicke

David Busquets reedita el seu single ‘Bailaré’ en versió acústica