en ,

Premi d’Honor FECARECAT 2024 a Ràdio Associa’t

FECARECAT 2024

La Federació de Entidades Culturales Asentadas en Catalunya (FECARECAT) ha atorgat el prestigiós Premi d’Honor FECARECAT 2024 al projecte Ràdio Associa’t. Aquest reconeixement posa en valor la tasca fonamental que Ràdio Associa’t realitza en la promoció de l’associacionisme i la participació ciutadana a Barcelona.Un Premi Mereixut

El projecte Ràdio Associa’t és una iniciativa innovadora impulsada per diverses ràdios comunitàries i associatives de Barcelona, incloent 7deRàdio, Ona de Sants, Ràdio Ciutat Vella, BocaNord, Ràdio Hostafrancs, Ràdio Ateneu del Clot, Ràdio Trinijove, Ràdio Farrò i Radio FedeLatina. Aquestes emissores treballen conjuntament per donar veu a les entitats que participen en la Festa de l’Associa’t, un esdeveniment clau que es celebra durant les festes de la Mercè.

Ràdio Associa’t destaca per les seves emissions en directe des dels carrers i diferents equipaments de la ciutat, permetent una interacció directa amb el públic i creant un espai dinàmic i participatiu. Aquest projecte no només visibilitza les activitats de les entitats participants, sinó que també fomenta els valors de solidaritat, cooperació i participació ciutadana.

Valors Compartits

FECARECAT, que agrupa associacions culturals de diferents orígens autonòmics situades a Catalunya, comparteix amb Ràdio Associa’t la missió de promoure els intercanvis culturals i reforçar els vincles entre les diverses comunitats i la societat catalana. Ambdues entitats treballen incansablement per enfortir el teixit associatiu i fomentar la cohesió social.

El president de FECARECAT, en l’acte d’entrega del premi, va destacar que “Ràdio Associa’t exemplifica la força transformadora de l’associacionisme a Barcelona. La seva capacitat de donar veu a les entitats i connectar-les amb la ciutadania és un model a seguir per a tots nosaltres.”

Recollida del Premi

A la gala de premis, van recollir el guardó Germà Bustamante d’Ona de Sants i Carlos Ortega de 7deRàdio Barcelona, representant a totes les ràdios que conformen Ràdio Associa’t. Ambdós van expressar el seu agraïment i van destacar la importància de la col·laboració i el treball en equip per assolir els objectius comuns.

Impacte i Futur

Des de la seva creació, Ràdio Associa’t ha esdevingut una plataforma essencial per a les associacions de Barcelona. La seva tasca ha contribuït a incrementar la visibilitat de les entitats, a fomentar la participació ciutadana i a crear consciència sobre la importància del teixit associatiu en la millora de la qualitat de vida i la cohesió social de la ciutat.

Amb aquest premi, FECARECAT reconeix la valuosa contribució de Ràdio Associa’t i encoratja totes les entitats a continuar treballant conjuntament per un futur millor. La col·laboració i el suport mutu són claus per seguir avançant i enfortint el teixit associatiu de Barcelona.

Enhorabona a Ràdio Associa’t per aquest merescut reconeixement i per la seva dedicació a la comunitat! Que aquest premi sigui una font d’inspiració per a continuar amb la seva tasca i seguir essent un referent en la promoció de l’associacionisme i la participació ciutadana.

Pánico en la Sala 351 | En anteriores Pantallas | TransilvaniaExpress | SuperMovies

L’Aplec dels Ateneus a la Colònia Güell: Una Festa Major amb èxit de participació