en ,

SOPA DE CABRA TORNA AL PALAU SANT JORDI PER FER L’ÚLTIM CONCERT DE LA GIRA DEL 30 ANIVERSARI

La gira dels 30 anys del Ben Endins està penjant el cartell de Sold Out a totes les ciutats on se celebra. La darrera oportunitat de viure-la en directe serà la del Palau Sant Jordi.

Sopa de Cabra tornarà al Palau Sant Jordi onze anys després d’aquelles tres nits memorables que van viure el setembre del 2011. L’ocasió bé s’ho val: Serà el darrer concert de la gira d’aniversari del Ben Endins.

El Ben Endins és el disc de pop rock català més venut de la història. Un triple Disc de Platí amb més de 130.000 discos venuts que conté algunes de les cançons més conegudes de la seva primera etapa com “Si et quedes amb mi”, “Mai trobaràs”, “El boig de la ciutat” o “L’Empordà” i, per primera vegada, el crit llegendari “Bona nit malparits!”. Un àlbum que va fer que Sopa de Cabra passés a ser un grup de masses. Ben Endins, és considerat com el retrat d’una generació, sense el qual no s’entendria el fenomen de l’anomenat “rock català”.

El concert al Palau Sant Jordi del 26 de novembre de 2022 repassarà de dalt a baix el repertori d’aquest doble disc, sense deixar oblidar els principals èxits de la banda. A més, aquesta gran festa final comptarà amb sorpreses i col·laboracions especials.

Pánico en la Sala #252 26/11/2021

Arriba la 10a edició de la fira de les ONG de Gràcia