en

Arriba la 10a edició de la fira de les ONG de Gràcia

Les activitats són gratuïtes i obertes a tots els públics.

A Gràcia Solidària celebren la 10a edició de la Fira de les ONG de Gràcia. Com cada any, la Fira Festa reuneix les entitats i organitzacions que formen part de Gràcia Solidària per gaudir de les cultures del món.

La Fira, amb l’objectiu de recaptar fons per als projectes de les ONG de Gràcia Solidària i donar a conèixer de prop les entitats gracienques de cooperació i els projectes que desenvolupen, presenta una extensa oferta artesanal i cultural, així com un ampli programa d’activitats: concerts, tallers de dansa, xerrades, vermut i xocolatada popular i altres sorpreses.

Enguany la fira tindrà lloc a gràcia, a la plaça de la virreina l’11 i 12 de desembre, el dissabte de 10 h a 21 h i el diumenge d’11 h a 20 h. Hi haurà una fira d’artesania del Senegal, l’Índia, Nepal, i del Tibet, llibres solidaris en la parada d’Aida Books, concerts, tallers de dansa, un trivial amb premis per als guanyadors, xocolatada, vermut i xerrades. A més, cal destacar que totes les activitats són gratuïtes i oberts al públic.

Pots consultar aquí el programa complet

SOPA DE CABRA TORNA AL PALAU SANT JORDI PER FER L’ÚLTIM CONCERT DE LA GIRA DEL 30 ANIVERSARI

EL BLACK MUSIC FESTIVAL ANUNCIA MORGAN A L’AUDITORI DE GIRONA