en

Trobada BCN ciutat diversa 2021

El 14 de novembre de 2021 de 10.30 a 19 h tindrà lloc la Trobada BCN ciutat diversa 2021

El pròxim 14 de novembre a la plaça Arc de Triomf, el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB), les entitats i l’Ajuntament de Barcelona, organitzen un any més la Trobada BCN Ciutat Diversa, una diada festiva i reivindicativa adreçada a tota la ciutadania per mostrar, compartir i gaudir la diversitat de la ciutat i reclamar Drets i igualtat.

Aquest any el tema principal que treballa el consell és; una Barcelona antiracista. A l’escenari i a les diferents carpes i espais hi haurà més de 80 activitats: actuacions musicals, ludoteca, col·loquis, exposicions, photocalls, tallers, jocs interactius entre moltes altres activitats, totes tant per a infants com per adults.

Com cada any hi haurà la Biblioteca vivent, i a l’Auditori hi trobareu projeccions audiovisuals, presentacions i una Taula Rodona sobre el tema de l’any. A més, a les 13 h la cercavila cridarà a la lectura del Manifest: “Per una BCN antiracista”.

Podeu seguir i difondre tota la informació a través de Twitter (https://twitter.com/BCN_CiutatDrets) i assabentar-vos de totes les activitats a través del programa de la trobada.

7deRàdio Barcelona 10 anys junts

Yago Alonso guanya el tercer combat de l’XI Torneig de Dramatúrgia Catalana de Temporada Alta