en ,

Yago Alonso guanya el tercer combat de l’XI Torneig de Dramatúrgia Catalana de Temporada Alta

Bruna Cusí, Ferran Vilajosana, Alba Pujol i Ernest Villegas són els actors que han interpretat els textos d’Alonso i Aina Tur.

El passat 8 de novembre de 2021 es va celebrar el tercer combat de l’XI Torneig de Dramatúrgia Catalana,  que van disputar Aina Tur i Yago Alonso.

El públic reunit a la Sala La Planeta va escollir el text d’Alonso, Por de volar interpretat per Bruna Cusí i Ferran Vilajosana. La peça és una comèdia sobre una separació durant un viatge en avió.

Yago Alonso es va imposar a Aina Tur que va presentar Sis hectàrees d’oliveresun text sobre la superació dels traumes infantils d’una dona que l’havien acompanyat tota la vida. I va ser interpretat per Alba Pujol i Ernest Villegas.

Alonso passa, per tant,  a la primera semifinal que se celebrarà el pròxim 22 de novembre. El combat va ser presentat per Meritxell Yanes.

L’estructura del joc és sempre la mateixa des de la primera edició, apadrinada per Jordi Casanovas: vuit dramaturgs o dramaturgues s’enfronten amb l’única arma de la paraula al veredicte del públic. Després de quatre combats, dues semifinals i una gran final, només queda un autor o autora que es proclama guanyador absolut. Textos que compten des del primer moment amb l’aplaudiment de l’espectador.

Propers combats:
15 de novembre a les 20 h: Begoña Tena vs. Carmen Marfà
Semifinals:
22 de novembre a les 20 h: Bernat Molina vs Yago Alonso
29 de novembre a les 20 h: Bàrbara Mestanza vs. guanyador/a del 4t combat
Gran final:
13 de desembre a les 20 h

Trobada BCN ciutat diversa 2021

Pánico en la Sala #249 05/11/2021