en

EL BLACK MUSIC FESTIVAL ANUNCIA MORGAN A L’AUDITORI DE GIRONA

Després d’una “Edició Especial” marcada per la pandèmia, el Black Music Festival agafa embranzida per encarar l’edició del 2022, que ha anunciat a Morgan per la seva edició de 20è aniversari

Morgan, la tercera confirmació de l’edició de 20è aniversari del Black Music Festival, actuarà el dissabte 5 de març de 2022 a l’Auditori de Girona. Els madrilenys tornen als escenaris després de dos anys per presentar el seu nou treball The River and The Stone, que flueix entre el soul el r&b i el folk, però que manté la força del rock. Aquest disc es va començar a treballar el 2020 després del confinament i va ser precisament aquesta parada total de la societat la que ha fet que aquest disc sigui més reposat i amb cançons més atmosfèriques.

Fa tan sols unes setmanes que el Black Music Festival donava per tancada l’Edició Especial que la pandèmia va provocar, convertint la durada del festival en tot un any i una programació molt ambiciosa, amb gran èxit. Ara, el Black Music Festival agafa embranzida i treballa en la que serà l’edició del 2022, que tornarà a celebrar-se durant el mes de març, com era l’habitual. Fa quinze dies es van posar a la venda les entrades pel concert de la cantant francesa ZAZ que, juntament amb Cory Wong i, ara Morgan, encapçalen el cartell d’aquest 2022.

Arriba la 10a edició de la fira de les ONG de Gràcia

Pánico en la Sala #253 03/12/2021