en ,

Arriba la Telecogresca 2023 al Parc del Fòrum el dissabte 1 d'abril

El Festival de Música Telecogresca celebra la seva 45a edició amb un fort èmfasi en l’estil musical urbà que ja s’havia vist en les darreres edicions.

Per entendre la tasca de l’Associació Cultural Telecogresca en el panorama musical i cultural del país, cal destacar que aquesta està formada majoritàriament per estudiants universitaris de l’ETSETB (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicacions de Barcelona), als quals uneix, entre altres coses, la música. Aquests estudiants participen activament en la vida associativa de la universitat prestant-se com a voluntaris sense ànim de lucre i organitzant esdeveniments culturals i lúdics durant tot l’any. El Festival Musical universitari Telecogresca és el seu esdeveniment més destacat, caracteritzat per preus populars tant a les entrades com a les consumicions.

Per celebrar la 45a edició, l’Associació Cultural Telecogresca continua treballant en la construcció d’un projecte sense fi. Així doncs, la nova edició del festival se celebrarà el proper 1 d’abril a l’espai Parc del Fòrum de Barcelona, oferint vuit hores de música ininterrompuda en directe.

A l’Escenari Analògic RVFV, l’artista urbà més conegut i estimat d’Espanya farà el seu debut als escenaris de Telecogresca. A més, també hi actuarà Hens, l’artista amb més projecció en la música espanyola del passat 2022, que barreja diferents estils musicals com el pop, el rock i el reggaeton. També hi haurà la presència en directe de la reina de les xarxes socials, Paula Koops, una artista emergent del panorama pop que ha aconseguit més de 500.000 oients amb els seus singles.

A l’Escenari Digital, els DJ com Alvama Ice, Mon DJ, MireiaDG i DJ Trapella crearan un ambient festiu i animat. A més, els guanyadors de l’Engresca’t, un concurs de música emergent organitzat per l’Associació Cultural Telecogresca, també actuaran als dos escenaris. Les entrades ja estan disponibles al web oficial del festival (entrades.telecogresca.com). No et perdis la 45a edició del Festival de Música Telecogresca. Seguim fent història, la gresca no s’atura!

Xarxa de Mat #239 13/02/2023

Pánico en la Sala 298