en

SUM: Voluntaris Contra la Desinformació

Verificat Llança el Projecte SUM, Busca Voluntaris Per a la Lluita Contra la Desinformació a Internet i les Xarxes Socials entre Adults i Gent Gran

Verificat, una associació sense ànim de lucre amb una missió clara de lluitar contra la desinformació i la manipulació a internet, t’ofereix una oportunitat única per fer una diferència tangible a la nostra societat. Amb el seu últim projecte, SUM (Seniors United against Misinformation), estan buscant voluntaris entusiastes per unir-se a la causa i contribuir a la creació d’un entorn digital més inclusiu i amable.

El Projecte SUM té com a objectiu dissenyar eines específiques per a adults i gent gran, així com el seu entorn, perquè puguin recuperar la confiança davant de l’excés d’informació que es troba a internet i les xarxes socials. Amb l’ajuda dels voluntaris, aquest projecte pretén trobar solucions per fer possible un entorn digital on les persones puguin prendre decisions informades i segures.

Si ets una persona que vol contribuir a aquesta causa vital i estàs disposat a aprendre i col·laborar amb un grup dinàmic de persones amb una visió similar, Verificat t’ofereix l’oportunitat de convertir-te en formador/a o col·laborador/a del Projecte SUM.

Què implica ser voluntari/a de SUM?

  • Formació i Educació: Participa en sessions formatives que t’equiparan amb les eines i coneixements necessaris per ser un líder en la lluita contra la desinformació.
  • Col·laboració en la Cocreació: SUM és un projecte europeu que fomenta la cocreació i l’educació entre iguals. Com a voluntari/a, tindràs l’oportunitat de contribuir activament a aquest procés.
  • Missió Inclusiva: Contribueix a crear un entorn digital que sigui accessible per a tothom, especialment per als adults i la gent gran.

Com pots unir-te? Si estàs interessat en aprendre i col·laborar amb Verificat en aquesta important missió, simplement escriu a sum@verificat.cat o posa’t en contacte per Whatsapp al 666 908 353. La teva participació és fonamental per fer avançar aquest projecte i construir un futur digital més segur per a tothom.

Junts, podem fer la diferència. Uneix-te avui al Projecte SUM i sigues part de la solució contra la desinformació.

Txenia Emociona amb el Llançament de ‘No Vull Caure en l’Amor’, un Avançament de l’Àlbum ‘Paradigma

BRUNO ORO torna a La 9 del Bosque amb la comèdia ‘AI AI AI’