en

BRUNO ORO torna a La 9 del Bosque amb la comèdia ‘AI AI AI’

Un espectacle innovador sobre la Intel·ligència Artificial que promet sorprendre i fer riure

Després de l’èxit de Si o No?, Bruno Oro està a punt d’estrenar el seu últim espectacle, AI AI AI, a la sala de teatre La 9 del Bosque el proper 23 de novembre, sota la direcció d’Alejo Levis. Aquesta comèdia s’aventura en els límits de la Intel·ligència Artificial (IA), oferint una experiència única al públic.

AI AI AI és una proposta emocionant i innovadora, ja que marca la primera vegada que s’experimenta a escena amb la improvisació i el ChatGPT en directe. Amb la participació de la IA, cada funció es converteix en una experiència única i sorprenent.

L’argument de l’espectacle gira al voltant de Bruno Oro, que, cansat de no veure riu com abans al seu públic, decideix crear-se un clon utilitzant la IA. Aquesta rèplica infal·lible, amb accés a tots els seus vídeos i personatges, es llança a la tasca de superar l’original. El resultat és un diàleg fascinant i hilarant entre l’artista i la seva pròpia creació artificial.

Bruno Oro, conegut per la seva creativitat i innovació, dóna vida a aquesta proposta única que posa a prova els límits de la seva pròpia creativitat. Les entrades per a AI AI AI ja estan disponibles per aquells que vulguin ser part d’aquest experiment teatral únic.

Pots comprar les teves entrades a: https://www.balanaenviu.com/espectaculo/bruno-oro

SUM: Voluntaris Contra la Desinformació

‘La dona fantasma’: L’últim espectacle de T de Teatre es troba en la seva recta final al Teatre Romea de Barcelona