en

‘La dona fantasma’: L’últim espectacle de T de Teatre es troba en la seva recta final al Teatre Romea de Barcelona

L’obra, que repassa la funció de la ficció i transporta els espectadors a la infància, està a punt de cloure la seva estada a Barcelona

L’últim espectacle de T de Teatre, ‘La dona fantasma’, està a punt de concloure les seves funcions al Teatre Romea de Barcelona. Aquesta obra, que marca el tretzè espectacle de la companyia, ha estat un èxit, reunint en solitari a T de Teatre després de gairebé 10 anys.

‘La dona fantasma’ és una proposta única que revisita la funció de la ficció i transporta els espectadors a la seva infància, al primer amor i a aquell moment en què tot semblava possible, com en el teatre. Escrita i dirigida per Mariano Tenconi Blanco, un reconegut autor i director argentí, l’obra compta amb la traducció al català de Sergi Belbel.

L’obra gira entorn de quatre mestres a finals dels anys setanta, interpretades per Carme Pla, Mamen Duch, Marta Pérez i Àgata Roca. Aquestes dones porten una vida intensa i melangiosa, marcada per les responsabilitats amb els pares i els fills, els desenganys amorosos i els reptes provocats per les seves alumnes. Tot canvia quan una dona fantasma apareix, obrint la porta a un altre món: el del passat, el de la memòria. Així, ‘La dona fantasma’ es converteix en una experiència teatral que utilitza la ficció per explicar l’impossible, el teatre com a sessió d’espiritisme i com a artefacte de memòria.

L’obra es podrà veure fins al 26 de novembre al Teatre Romea de Barcelona. Després d’aquesta etapa, la propera parada serà als dies 8, 9 i 10 de desembre per clausurar el Festival Temporada Alta de Girona.

La dona fantasma – Tràiler from T DE TEATRE on Vimeo.

BRUNO ORO torna a La 9 del Bosque amb la comèdia ‘AI AI AI’

David Castillo i Judith Pallarès presenten amb èxit el llibre “As de Corazones” al FNAC de Barcelona