en ,

Coitus la comèdia arriba al Teatre del Raval

La comèdia “Coitus” del director Oscar Contreras, conegut pel seu èxit “Orgasmos la comedia”, ha arribat a Barcelona i Madrid amb gran èxit. Amb més de 270.000 espectadors, l’obra s’ha guanyat elogis del públic i la crítica.

La trama de “Coitus” és una comèdia divertidíssima que tracta sobre les relacions de parella i les seves situacions cotidianes. Enamorar-se, el sexe, casar-se, la rutina, la maternitat, la llar, la família i en definitiva tot allò que ens uneix, o no… Una comèdia amb grans dosi d’ironia, sarcasme, cinisme, amor i molt d’humor.

La producció de l’obra està a càrrec de Productora 23, una productora de Barcelona que es dedica a la producció i distribució d’espectacles. Des de l’any 2015 ha produït èxits com “Orgasmos, la comedia” portant més de set anys en cartell (Club Capitol, Teatre EDP Gran Vía de Madrid, etc.), amb més de 270.000 espectadors.

La fitxa artística de “Coitus” inclou els autors Oscar Contreras i Agustí Franch, el director Oscar Contreras, la música de Pep Sala i interpretacions de Roger Pera, Carla Lladó, Albert Ferré i Sam Sánchez.

En resum, “Coitus” és una comèdia divertida i entretinguda, amb un gran repartiment i una producció de qualitat. No te la perdis.

Estela estrena la cançó "Qui ens ho diria"

TONI MOOG prorroga su MOTOPAPI hasta el 25 de febrero